Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият министър на финансите също беше изслушан в НС

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Бившият министър на финансите също беше изслушан в НС
Коментари Харесай

Ананиев: Оставих държавата в добро финансово състояние, приписаха си заслугите след мен и ме обвиниха

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Бившият министър на финансите също беше изслушан в Народно събрание през днешния ден: 

" Предадох страната в положително финансово положение с една от най-стабилните фискални политики, с най-нисък недостиг и след трите страни в Европейски Съюз с най-нисък дълг по отношение на Брутният вътрешен продукт.

Изпълнението на бюджета и приходите вървяха добре, бъджетът към края на април беше в остатък. Фискалният размер беше 8.8 млрд лв.. Държавата имаше кешова маневреност за посрещане на разноските, които предстоят. Това обаче не се хареса на основателя на служебното държавно управление и служебният министър бързо беше смъмрен. Той бързо обърна палачинката и сподели, че има проблеми с преструктирурането на разноските. Даде образец с спомагателните средства за ремонт на манастири църкви и джамии, това беше явен знак за иден удар върху вероизповеданията в България. Друга машинация е, че преизпълнението на приходите е в следствие от дейностите на служебния кабинет през техните два месеца работа. Много подценяват българина. Няма толкоз наивни хора, които да повярват, че служебното правителрство за 50-60 дни ще събере доходи от 2 млрд лв.. "  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР